All for Joomla All for Webmasters
roenfrdeit

Protectii anticorozive prin zincare la cald

Zincarea termica este un procedeu foarte vechi care a fost descoperit in sec al XVIII lea de chimistul francez P J Melouin , procedeu de acoperire realizat prin imersia otelului sau fontei in zincul topit.

Avantajele oferite de acest procedeu sunt:

·         rezistenta in timp, cu o perioada de pana la 50 de ani

·         nu solicita intretinere;

·         arata bine din punct de vedere estetic

·         posibilitatea de aplicare pt o gama larga dimensionala de piese , de la organ de asamblare pana la piese care se incadreaza intr-un cilindru de urmatoarele dimensiuni: H x Φ=1700 x 800 mm

·         posibilitatea de acoperire a pieselor cu o configuratie complicata asigurandu-se de o dispunere compacta si uniforma chiar si in zonele greu accesibile, pe muchii si colturi.

·         efect protector bun fata de solicitarile mecanice de exploatare

·         durata de viata foarte lunga, datorita grosimilor de strat realizate de 80-100 µm.

·         grosimile de strat depuse sunt in functie de solicitatea clientului, dar si la indrumarea specialistilor nostri in functie de conditiile de lucru si a mediului.

Principalii colaboratori pentru care prestam servicii de zinare termica:

·         Electrica Serv – sucursala pe regiunea Moldovei;

·         RBM- Germania

Pe aceste tipuri de acoperiri pot fi executate ulterior vopsiri prin pulverizare sau in camp electrostatic pentru realizarea coloristicii dorite de client.

Costul productiei prin zincare la cald este stabilit de echipa de tehnologi a societati noastre,functie de solicitarile de grosimi ale stratului de zinc dorit de beneficiar si geometria pieselor din otel.

 

View the embedded image gallery online at:
http://feromet.ro/servicii/zincare-termica#sigProGalleriac632ccdc67